Helene Brænde Søyseth

Advokatfullmektig
Tlf: 980 94 457
Helene har vært ansatt som advokatfullmektig hos oss siden november 2020. Hun påtar seg oppdrag innen blant annet barne- og familierett, utlendingsrett og strafferett - både som forsvarer og bistandsadvokat. Det er viktig for Helene å oppnå en god relasjon til sine klienter for å kunne ivareta deres interesser på best måte.
 

Hennes master i rettsvitenskap er fra Aarhus Universitet, og under studietiden fordypet hun seg i menneskerettslige problemstillinger. Hun har vært leder for Amnesty Internationals studentgruppe på Universitetet i Sørøst-Norge under bacheloren og har deltatt på en rekke ulike menneskerettighetskurs. Våren 2019 leverte hun sin masteroppgave hvor hun forsøkte å finne ut av hvordan ikke-statlige organisasjoner bruker rettslige virkemidler for å fremme menneskerettighetene.

 

Helene har opparbeidet seg bred arbeidserfaring. Etter studietiden startet hun å jobbe i Utdanningsetaten med et vidt spekter av rettslige problemstillinger, herunder elevrettigheter, arbeidsrett, erstatningsrett, varslingssaker og forvaltningsrett. Hun har også jobbet med problemstillinger tilknyttet utlendingsfeltet gjennom arbeid hos Norsk organisasjon for asylsøkere.

Hva våre klienter sier om oss

Til min advokat Ingrid Humerfelt Eckhoff

Jeg er veldig glad jeg byttet til dere, til å representere med i retten i denne saken. Jeg tror ikke den forrige advokaten hadde tatt tak i saken på den måten som det blir gjort nå.

Til min advokat Ingrid Brekke

Som lyn fra klar himmel kom falske anklager over meg. En venn anbefalte en dyktig og hyggelig advokat. Etter kun fire måneder har jeg igjen normalt samvær med min kjære sønn. Takk til Advokat Ingrid Brekke for god hjelp og godt samarbeid.
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies. 
Nettsiden er utviklet av Norgesdesign.