Olle Nohlin

Advokat
Tlf: 906 39 659
Olle har svensk juristutdannelse fra Lunds universitet og har jobbet som advokat i Norge siden 2002. Han har norsk advokatbevilling, er godkjent advokatmekler og behersker norsk, svensk, engelsk og til dels tysk og fransk.
 
Olle er i utgangspunkt ekstremt løsningsorientert og pragmatisk. Målet for enhver sak er og raskest mulig finne gode løsninger for de som saken omfatter. En slik tilnærming til sakene er utvilsomt det beste for både barna og foreldrene. En stor andel av de sakene Olle har for retten finner derfor sin løsning ved forlik, før en berammet hovedforhandling. Samtidig er det et faktum at ikke alle saker kan løses med en avtale. Olle har omfattende prosedyreerfaring etter snart 20 år i bransjen. Han har god kjennskap til relevant juss og avgjørelser, de psykologiske aspekter som ofte preger foreldretvister, samt prosessen som styrer sakene.
 
Olle jobber også mye med strafferett og barnevernsrett, noe som er en fordel i saker som omfatter flere samtidige problemstillinger.

Hva våre klienter sier om oss

Til min advokat Ingrid Humerfelt Eckhoff

Jeg er veldig glad jeg byttet til dere, til å representere med i retten i denne saken. Jeg tror ikke den forrige advokaten hadde tatt tak i saken på den måten som det blir gjort nå.

Til min advokat Ingrid Brekke

Som lyn fra klar himmel kom falske anklager over meg. En venn anbefalte en dyktig og hyggelig advokat. Etter kun fire måneder har jeg igjen normalt samvær med min kjære sønn. Takk til Advokat Ingrid Brekke for god hjelp og godt samarbeid.
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies. 
Nettsiden er utviklet av Norgesdesign.