Om oss

Vi er Familieadvokatene
- en del av Matrix Advokater

Familieadvokatene består av 5 advokater med spesialkompetanse innen de familierettslige fagområdene, herunder barnefordeling/foreldretvist, barnerett, skifte/skilsmisse, arv/generasjonsskifte.

Familierettslige problemstillinger er noe de fleste mennesker møter på i løpet av livet. Rettsområdet er spesielt nettopp av den grunn – det er juss i hverdagen som berører enkeltmennesker i deres private sfære. De fleste saker har stor personlig betydning for dem de omfatter og krever at en advokat evner balansen mellom å være en trygg støttespiller og en ærlig og dyktig rådgiver. I Familieadvokatene er dette vårt fokus.

Faggruppen er underlagt Matrix advokater.
 

Advokatene

Anne Hazeland

Anne Hazeland

Advokat
Tlf: 481 85 707
Ingrid Humerfelt Eckhoff

Ingrid Humerfelt Eckhoff

Advokat
Tlf: 412 60 003
Ingrid Salberg Brekke

Ingrid Salberg Brekke

Advokat
Tlf: 986 05 871
Olle Nohlin

Olle Nohlin

Advokat
Tlf: 906 39 659
Solaf Souri

Solaf Souri

Advokat
Tlf: 412 86 533
Helene Brænde Søyseth

Helene Brænde Søyseth

Advokatfullmektig
Tlf: 980 94 457

Hva våre klienter sier om oss

Til min advokat Anne Hazeland

Jeg ble anbefalt Anne Hazeland av en bekjent som er advokat.
Sjelden har jeg fått et bedre råd.
Anne er utrolig dyktig til å lese beskjeder jeg kom med, lytte uten å bli overgitt, samt gi sin form for beroligende støtte til en urolig klient.
Anne blir aldri lei av å høre på deg uansett, og det er en egenskap som er ubetalelig.

Anne er kjapp og effektiv og svarer på beskjeder selv utenom arbeidstidene sine. Noe som gjør Anne til veldig spesiell. Samtidig er hun så rask og effektiv i sin måte å arbeide på at det er kostnads-besparende for klienter.
Anne er en ener på sitt felt, og trolig det ultimate som er å oppdrive av advokater innen rettsprosesser om bosteds-foreldere i barne-fordelingssaker.

Jeg er ikke i tvil om at jeg vil benytte matrix-advokater ved en evt senere anledning.

Til min advokat Ingrid Humerfelt Eckhoff

Jeg er veldig glad jeg byttet til dere, til å representere med i retten i denne saken. Jeg tror ikke den forrige advokaten hadde tatt tak i saken på den måten som det blir gjort nå.

Til min advokat Ingrid Brekke

Som lyn fra klar himmel kom falske anklager over meg. En venn anbefalte en dyktig og hyggelig advokat. Etter kun fire måneder har jeg igjen normalt samvær med min kjære sønn. Takk til Advokat Ingrid Brekke for god hjelp og godt samarbeid.

Til min advokat Solaf Souri

Jeg fikk gleden av å ha Solaf som prosess-fullmektig til en hovedforhandling grunnet uforutsette hendelser.
Skepsisen over å ha byttet prosess-fullmektig på kort varsel viste seg å være fullstendig ubegrunnet.
Under en pause i hoved-forhandlingen spurte jeg Solaf hvor lenge hun hadde praktisert.
Til min overraskelse sa hun to år. Dette var svært overraskende for meg siden jeg opplevde Solaf som en prosess-fullmektig med adskillig lengre fartstid.
Av og til må man bare bli overrasket. - Ingen trenger å være bekymret for Solaf.
Kunne ikke fått en bedre tals-person for min sak.
En fantastisk person med en fantastisk fremtid innen sitt yrke.
Anbefales på det varmeste.

Til min advokat Anne Hazeland

Noen ord om hvordan det er å jobbe med Advokat Tingstad: Kom i kontakt med Tingstad ved å oppsøke et advokatkontor jeg tidligere hadde brukt. 

Hadde opplevd samlivsbrudd og det var uenighet om barnefordeling og jeg var blitt saksøkt av motparten. Jeg følte raskt at jeg var i trygge hender og at Tingstad var erfaren. Men jeg visste lite om alt det jeg skulle gjennom før det kom til en løsning i saken.

Det tok i overkant av halvannet år med rettsprosesser og undersøkelser før saken ble løst og utfallet ble slik jeg hele tiden hadde påstått og ønsket.

Underveis ble jeg mektig imponert over hvordan Tingstad prosederte for meg, hvordan hun fremhevet mine egenskaper og kompetanse i situasjoner der det kom negative påstander rettet mot mine evner som omsorgsperson. Alle påstander fra motparten ble saklig begrunnet både skriftlig og muntlig og jeg opplevde aldri at saken min på noe tid som dårlig. Vil spesielt fremheve at Tingstad var flink til å stille meg relevante spørsmål i retten som fikk meg automatisk til å argumentere godt og med egne ord i saken min, opplevde at hun også stilte relevante krav til sakkyndig og dommerfullmektig.

Jeg hadde mot slutten av saken mest lyst til bare å gi etter for motparten for å komme til en løsning og bli ferdig, men Tingstad foreslo da en løsning, som førte til at det ble motparten som til slutt ga etter og det endte med et rettsforlik.

Til min advokat Solaf Souri

Jeg sto i en vanskelig og tøff barnefordelingssak. Hos advokatfullmektig Solaf Souri fikk jeg all den hjelpen jeg trengte på hvert trinn av saken. Hun var støttende og tilgjengelig, jeg fikk raskt svar på de spørsmål jeg hadde. Ekstra bra for meg var at hun snakket kurdisk, det gjorde at jeg følte hun forsto og så meg som person. Hun var kjempeflink i retten.

Til min advokat Anne Hazeland

Jeg er veldig takknemlig for all hjelp og bistand jeg fikk av deg i den krisen jentene og jeg befant oss i. Det var trygt å ha en advokat som jeg hele tiden viste var faglig dyktig. Jeg satte også pris på at du alltid var veldig tilgjengelig på mail og telefon i det som var en helt uvirkelig og grusom periode. Du var rask, ryddig og presis. Mest av alt satte jeg pris på at du virkelig brydde deg om jentene, og at fokuset var på å hjelpe de i den situasjonen de var i.

Resultatet i Tingretten var jo dramatisk. Full omsorg til meg og samvær under tilsyn med mor. Det er imidlertid ingen tvil om at dette var helt nødvendig når barn er utsatt for foreldrefientlighet. Når situasjonen er så alvorlig og skadelig for barna ser jeg at det ikke finnes noen andre gode løsninger. Uten dette resultatet hadde jentene aldri kommet ut av situasjonen. De hadde ikke bare mistet en far, men også halve slekten sin – med de alvorlige konsekvenser det ville ha fått for deres psykiske helse.

Foreldrefientlighet er en form for omsorgssvikt jeg tror det er for lite fokus på og kjennskap til blant fagfolk. Jeg håper at det vil bli en endring her slik at de som er utsatt for dette kan få få riktig hjelp.

Til min advokat Solaf Souri

Solaf er en veldig hjelpsom og ryddig advokat. Hun har alltid jobbet hardt for min sak. Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg hadde henne som min advokat

Til min advokat Anne Hazeland

Du har ført min barnesak for meg og min sønn etter at han ble flyttet fra meg. Du var ikke min advokat den gang, men jeg har lurt på om ting hadde vært annerledes om du hadde vært det.
Da du kom til oss fikk jeg ikke bare en god advokat, men også en opplysende og veiledende person som på profesjonelt og klokt vis satt rettssystemet og vår rolle i perspektiv. Du satt deg inn i saken og detaljer som imponerte meg stort. Barnet mitt har akkurat kommet hjem igjen til meg og vi er så takknemlig for hva du har gjort for oss.
Tusen takk❤️

Til min advokat Solaf Souri

Tusen takk for et godt samarbeid og godt innsats 😘😘 du løftet meg opp i dag , humøret mitt er på topp .. du må være stolt over deg selv , fordi jeg er stolt over deg 😘😘 en klem kan trøste når du føler deg utenfor, takk for alle gode klemmene jeg har fått fra deg 😘😘

Til min advokat Anne Hazeland

Du førte min sak da min lille datter ble hovedpersonen i et vondt samlivsbrudd. Da frykten for hennes fremtid ble totalt lammende kontaktet jeg deg,- og din umiddelbare forståelse og beroligende ord var bare starten på hva som skulle vise seg at bodde i deg.. Den aller største trygghet, den som fikk meg til å virkelig tro og ville stå på videre var din ubeskrivelige gode evne til å se mitt barn og hva som var best for henne, der og da, men også for hennes fremtid. Når du førte saken var du hjertevarm men først og fremst konkret og enormt kunnskapsrik. Og du førte den vel i havn. Min datter var 4 år da,- nå er hun 9 og en glad og tullete bekymringsløs jente med mamman sin tett på livet. Jeg vil ikke tenke på hvordan livet kunne vært hvis jeg ikke hadde kontaktet deg den dagen. Du stod der med meg, for meg og bak meg hele den tunge veien, hele tiden for min kjære datters beste. Når alt var på det mørkeste satt du dimmeren på✨✨Tusen hjertelig takk kjære Anne.❤️vi vil aldri glemme hva du gjorde for oss..
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies. 
Nettsiden er utviklet av Norgesdesign.