Ingrid Humerfelt Eckhoff

Advokat
Tlf: 412 60 003
ihe@advokatfirmaetbro.no
Ingrid arbeider spesialisert med barne- og familierett, og jobber daglig med rådgivning og tvisteløsning knyttet til saker om foreldretvister og saker etter barneloven, skiftesaker både ved skilsmisse og samboerskap, samt arvesaker og arveplanlegging for både samboere og ektefeller. Hun tar også oppdrag som fullmektig for dødsbo.
 
Ingrid tar også oppdrag innen saker som gjelder barnevernssaker for den private part; dvs foreldre og ungdommer med partsrettigheter. Hun er en erfaren prosedyreadvokat og har ført et betydelig antall sivil- og strafferettslige saker for domstolene.
 
Foruten stor arbeidskapasitet og allsidighet, legger Ingrid vekt på høy faglig kvalitet, og gir god og ærlig oppfølging av sine klienter. Ingrid har bakgrunn som rådgiver både i Utlendingsdirektoratet (UDI) og Utlendingsnemnda (UNE) før hun begynte som advokat. Ingrid tok juridisk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 2007, og har også spesialfag i internasjonal rett fra universitetet i Aix-en-Provence i Frankrike. Hun snakker engelsk og fransk.

Hva våre klienter sier om oss

Til min advokat Ingrid Humerfelt Eckhoff

Jeg er veldig glad jeg byttet til dere, til å representere med i retten i denne saken. Jeg tror ikke den forrige advokaten hadde tatt tak i saken på den måten som det blir gjort nå.

Til min advokat Ingrid Brekke

Som lyn fra klar himmel kom falske anklager over meg. En venn anbefalte en dyktig og hyggelig advokat. Etter kun fire måneder har jeg igjen normalt samvær med min kjære sønn. Takk til Advokat Ingrid Brekke for god hjelp og godt samarbeid.
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies. 
Nettsiden er utviklet av Norgesdesign.